Jamal Arkema

Jamal Arkema

Trainer

Voor al je vragen rondom voeding kan je terecht bij Jamal

Coach J

Voedingsdeskundige

Mijn naam is Jamal Arkema, ben 30 jaar en al meer als 5 jaar werkzaam als Personal Trainer/Online Coach en Nutrition Coach. Mijn hele leven bestaat uit sport, in 2014 ben ik verliefd geworden op de sport Crossfit. Ook heb ik mij destijds weten te kwalificeren voor verschillende Crossfit evenementen zoals bijvoorbeeld de Amsterdam Throwdown. In 2015/2016 heb ik met veel plezier les gegeven in Numansdorp.

Toen ik begin 2016 een blessure aan mijn rug kreeg besloot ik mee te gaan doen aan een Mens Physique (bodybuilding) wedstrijd. Dit mede omdat ik erg competatief ben en erg nieuwsgierig was of het mogelijk zou zijn mijn droom physique na te streven. Ik heb in 2016/2017 2 podiumwedstrijden gedaan, hierdoor heb ik mij erg kunnen speficeren in voeding en training!

Begin 2018 besloot ik mijn oude liefde weer op te pakken en te gaan crossfitten in de leukste box van Nederland! Waar ik met veel plezier de reguliere wods en elke 3 maanden een 8-weekse voedingscursus geef. Daarnaast ben ik Personal Trainer in de Box.